Συναγερμοί

ajax

AJAX

ids

IDS

avs

AVS

Συναγερμοί Ajax

AJAX

Το σύστημα Ajax μπορεί εύκολα να επεκταθεί με ανιχνευτές εισόδου, πυρκαγιάς και πλημμύρας, καθώς και ρελέ για την εξ' αποστάσεως διαχείριση ηλεκτρικών συσκευών. Μπορείτε να αγοράσετε και να προσθέσετε επιπλέον συσκευές στο σύστημα μεμονωμένα. Οι ανιχνευτές μπορούν να συνδεθούν πολύ εύκολα με μερικά μόνο κλικ στην εφαρμογή για κινητά.

Συχνές ερωτήσεις

Το σύστημα Ajax μπορεί εύκολα να επεκταθεί με ανιχνευτές εισόδου, πυρκαγιάς και πλημμύρας, καθώς και ρελέ για την εξ' αποστάσεως διαχείριση ηλεκτρικών συσκευών. Μπορείτε να αγοράσετε και να προσθέσετε επιπλέον συσκευές στο σύστημα μεμονωμένα. Οι ανιχνευτές μπορούν να συνδεθούν πολύ εύκολα με μερικά μόνο κλίκ στην εφαρμογή για κινητά.

Έχουμε δοκιμάσει τη μέγιστη απόσταση μεταξύ του Hub και των ανιχνευτών σε ανοιχτό χώρο και πραγματικά φτάνει τα 2.000 μέτρα. Η εμπειρία σας μπορεί να ποικίλει, καθώς οι τοίχοι, οι οροφές και άλλα εμπόδια θα μειώσουν αυτή την απόσταση. Εάν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να εκτελέσετε μια δοκιμή σήματος χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ajax Security Systems για να προσδιορίσετε την ισχύ του σήματος προτού εγκαταστήσετε τους ανιχνευτές.

Οι συσκευές Ajax τροφοδοτούνται από μπαταρίες και όχι από το δίκτυο όπως λειτουργούν τα ενσύρματα συστήματα. Έχοντας αυτό κατά νου, η Ajax ανέπτυξε ένα ειδικό πρωτόκολλο επικοινωνίας υψηλής ενεργειακής απόδοσης που επιτρέπει στο σύστημα να προστατεύει το σπίτι ή το γραφείο σας για όσο το δυνατόν περισσότερο - έως και 7 χρόνια.

Όταν η μπαταρία φτάσει σε κρίσιμο επίπεδο, ο Ajax θα σας στείλει μια ειδοποίηση. Εάν είστε περίεργοι, μπορείτε πάντα να ελέγχετε τα επίπεδα μπαταρίας ανά πάσα στιγμή στις ρυθμίσεις της συσκευής.

Ο ευκολότερος τρόπος παρακολούθησης είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ajax Security System για iOS και Android. Η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να οπλίσετε / αφοπλίσετε το σύστημα και να δημιουργήσετε καρτέλες με τις συσκευές σας (συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση του σήματος, τη στάθμη της μπαταρίας και τη θερμοκρασία). Το σύστημα μπορεί επίσης να ελεγχθεί με το Ajax SpaceControl και/ή το KeyPad.

Οι συσκευές Ajax χρησιμοποιούν έναν ψηφιακό αλγόριθμο για την ανίχνευση της ανθρώπινης κίνησης. Εάν τα κατοικίδια ζώα σας είναι μικρότερα από 50 εκατοστά και 20 κιλά, δεν θα πρέπει να ενεργοποιούν τους ανιχνευτές Ajax.

Ναι, εάν είστε διαχειριστής με πλήρη πρόσβαση στις ρυθμίσεις συστήματος. Έως 99 χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα ασφαλείας. Μπορούν να είναι μέλη της οικογένειας, φίλοι, γείτονες, συνάδελφοι ή ακόμη και μια εταιρεία ασφαλείας.

Οι κάμερες τρίτων κατασκευαστών μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα ασφαλείας χρησιμοποιώντας εφαρμογές Ajax. Μπορείτε να επιλέξετε σχεδόν οποιαδήποτε κάμερα που υποστηρίζει RTSP ή να ενσωματώσετε πανεύκολα και γρήγορα IP κάμερες και DVR των εταιριών Dahua, Hikvision, Uniview, Safire.

Ο Ajax χρησιμοποιεί push ειδοποιήσεις, μηνύματα SMS ή κλήσεις προς τον κάτοχο του συστήματος για να τον ενημερώσει για κάποιο συμβάν. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις των ειδοποίησεών σας στην εφαρμογή για κινητά.

Το Hub παρακολουθεί συνεχώς τους συνδεδεμένους ανιχνευτές. Αν ενεργοποιηθεί ένας ανιχνευτής, μεταδίδει αμέσως αυτή την πληροφορία. Το Hub αποστέλλει μια ειδοποίηση στο smartphone του ιδιοκτήτη του συστήματος ή / και σε έναν κεντρικό σταθμό παρακολούθησης. Όλα αυτά συμβαίνουν σε μόνο λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Σε λειτουργία χωρίς σύνδεση, ο Ajax λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και τα άλλα επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας: οι ανιχνευτές παρακολουθούν την κατάσταση και στέλνουν πληροφορίες στο Hub. Εάν εντοπιστεί κίνδυνος, οι σειρήνες του συστήματος θα σας ενημερώσουν άμεσα.

Όχι. Ο Ajax θα συνεχίσει να προστατεύει το σπίτι σας, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος. Όλοι οι ανιχνευτές λειτουργούν με μπαταρία και υπάρχει επίσης μια εφεδρική μπαταρία εγκατεστημένη στο Hub που παρέχει έως και 16 ώρες αξιόπιστης λειτουργίας. Μόλις το ρεύμα επανέλθει, το Hub θα επαναφορτίσει αυτόματα την εφεδρική μπαταρία.

Ο Ajax είναι ένα κλειστό οικοσύστημα. Οι παραβιάσεις έχουν εξαλειφθεί αντικαθιστώντας τους κλασικούς αλγορίθμους με νέους που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά από την Ajax. Έχουν αναπτύξει το δικό τους λογισμικό και δημιούργησαν από το μηδέν την τεχνολογία ραδιοεπικοινωνιών Jeweler με προστασία πολλαπλών επιπέδων. Το λειτουργικό σύστημα πραγματικού χρόνου OS Malevich είναι απρόσβλητο από ιούς και το πρωτόκολλο IoT εξαλείφει τη δυνατότητα χρήσης του εξοπλισμού Ajax σε δίκτυα botnet. Επιπλέον, για να αποτραπούν αποτελεσματικά τυχόν μελλοντικές επιθέσεις, διενεργούνται τακτικά δοκιμές διείσδυσης στις οποίες συμμετέχουν εξωτερικοί ελεγκτές.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα ασύρματα και ενσύρματα συστήματα ασφαλείας, ο Ajax χρησιμοποιεί διπλά κανάλια επικοινωνίας για την αποστολή δεδομένων. Όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με ένα από τα κανάλια, το σύστημα Ajax μεταβαίνει αυτόματα στο άλλο. Εάν ένας εισβολέας μπλοκάρει το σήμα GSM, το σύστημα στέλνει συναγερμό χρησιμοποιώντας Ethernet ή Wi-Fi.

Όχι χωρίς να το παρατηρήσετε. Το Hub ελέγχει όλους τους ανιχνευτές του συστήματος. Τη στιγμή που δεν λάβει σήμα από τουλάχιστον ένα από αυτούς, αποστέλλεται συναγερμός για να ενημερωθούν οι χρήστες σχετικά με την απώλεια επικοινωνίας. Επιπλέον, το Hub αναφέρει αν ανιχνεύσει υψηλά επίπεδα θορύβου στο ραδιοφωνικό κανάλι, γεγονός που μπορεί να οφείλεται σε σκόπιμες προσπάθειες εμπλοκής ή άλλες ισχυρές παρεμβολές. πχ, από ένα ελαττωματικό ραδιοφωνικό δέκτη κάποιου γείτονα.

Όχι. Όλα τα δεδομένα της συσκευής είναι κρυπτογραφημένα με αλγόριθμο εναλλασσόμενου κλειδιού πριν από την αποστολή. Για πρόσθετη προστασία, κάθε συσκευή διαθέτει ένα μοναδικό αναγνωριστικό που αποτρέπει την πλαστογράφηση.

Ο Ajax συλλέγει μόνο δεδομένα που βοηθούν το σύστημα να εκτελεί τις λειτουργίες του και να βελτιώνει τις δυνατότητές του. Τα δεδομένα είναι διασπασμένα, ανώνυμα και κρυπτογραφημένα σε διάφορους διακομιστές στην Ευρώπη. Εισέρχονται στο διακομιστή της Ajax μέσω κρυπτογραφημένου καναλιού και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς άδεια χρήστη. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην πολιτική απορρήτου της εταιρίας Ajax.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που επηρεάζουν αρνητικά την υγεία ενός ατόμου. Μεταξύ αυτών είναι ο καθιστικός τρόπος ζωής, η κατάχρηση ουσιών, το αλκοόλ ή η κακή διατροφή. Τα συστήματα συναγερμού Ajax δεν είναι τίποτε από αυτά. Και, εκτός από τη φιλικότητα προς τον άνθρωπο, οι συσκευές είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα πιστοποιητικά της ΕΕ που το αποδεικνύουν.

Θεωρητικά, θα μπορούσατε να δώσετε πρόσβαση στους γείτονές σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα λαμβάνουν κι εκείνοι ειδοποιήσεις και θα μπορούν να ελέγχουν ώστε να βεβαιωθούν ότι όλα είναι εντάξει. Παρ’ ολ’ αυτά θα σας συνιστούσαμε να αναθέσετε αυτή την ευθύνη σε επαγγελματίες στον τομέα της ασφαλείας. Για να είναι το σύστημα ασφαλείας που θα εγκαταστήσετε ολοκληρωμένο και σε θέση να προσφέρει συνολική και επαγγελματική προστασία, είναι απαραίτητη η σύνδεση στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Atlas Security.

Το Ajax δεν σας κοστίζει απολύτως τίποτα όταν το χρησιμοποιείτε από μόνοι σας για να παρακολουθείτε το χώρο σας. Θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο μια μηνιαία συνδρομή εάν συνδεθείτε σε κάποιο Κέντρο Λήψης Σημάτων. Το κόστος εξαρτάται από το πού βρίσκεστε, το μέγεθος και τον τύπο των χώρων και τον αριθμό των ζητούμενων υπηρεσιών.

IDS Συναγερμοί

IDS

Η IDS είναι μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας στον κόσμο, γιατί αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα στην Νότιο Αφρική, την χώρα με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας παγκοσμίως. Χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, οι συναγερμοί IDS αποτελούν την ιδανική επιλογή για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, είτε βρίσκεστε στο σπίτι σας είτε στην επιχείρησή σας. Ταυτόχρονα, φροντίζουν με αποτελεσματικότητα την θωράκιση της περιουσίας σας από οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια ή απειλή.

Τα συστήματα ασφαλείας IDS κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και επιλέγονται για την ασφάλεια των καταναλωτών σε Ιταλία, Ελλάδα, Ολλανδία, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, Μαλαισία, Ινδονησία και πολλές άλλες χώρες. 

Διαθέτει πιστοποιήσεις • Β-BBB3 6ου επιπέδου • IPC 1610 D • ISO 9001 • CE Certification, δίνοντάς σας την δυνατότητα να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα συναγερμού για τις δικές σας ανάγκες, ανάλογα με τον χώρο και τις λειτουργίες που επιθυμείτε να διαθέτει.

Αναγνωρισμένη ως ηγετικός κατασκευαστής και διανομέας ηλεκτρονικών προϊόντων ασφαλείας, η IDS ξεχωρίζει γιατί κάνει την ασφάλειά σας μία εύκολη υπόθεση. Η φιλοσοφία μας – Πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή

Το σύστημα ασφαλείας είναι σπουδαία υπόθεση γιατί καλείται να προστατέψει την ίδια μας την ζωή! Για αυτό, οι σχεδιαστές των συστημάτων ασφαλείας της IDS έχουν σαν κύριο μέλημα να εξαλείψουν οτιδήποτε είναι πολύπλοκο ή δύσχρηστο και να προσφέρουν απλές και κομψές λύσεις σε πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. 

1. Κομψό και λειτουργικό design

Οι συναγερμοί IDS ξεχωρίζουν για την ευκολία τοποθέτησης και την απλότητα στην χρήση. Με μοναδική αντικεραυνική προστασία αντέχουν και στις πιο δύσκολες συνθήκες, κρατώντας τον χώρο σας προστατευμένο.

2. Πιστοποιημένοι συναγερμοί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας

ISO 9001:2015 • Β-BBB3 6ου επιπέδου • IPC 1610 D

3. Έλεγχος συναγερμού από το κινητό σας τηλέφωνο

Διαχειριστείτε το συναγερμό IDS όπου κι αν βρίσκεστε, από το κινητό σας τηλέφωνο!


Συναγερμοί AVS

AVS

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ 8 ΖΩΝΕΣ UP μεταφορτώσιμες
Διαμορφώσιμες ζώνες: 8 βασικές ζώνες στην κεντρική πλακέτα ή σε επεκτάσεις
είσοδοι NC, NO είσοδοι, 1 αντίστασης ή 2 αντιστάσεις εισόδους, συναγερμοί διακόπτη, αδρανειακή ανιχνευτές
-Λειτουργία χαρτογράφησης Ζώνης
-Επεκτάσεις ζωνών σε δίαυλο RS485: 2
-Περιοχές / τμήματα : 2 με 4 τρόπους όπλισης καθένα + μακρο λειτουργίες
-RS 485 σειριακή σειρήνες: έως 2 HP σειρήνες
-RS 485 σειριακή ανιχνευτές: έως 8 με επεκτάσεις
- Έξοδοι: 3 στον πίνακα ελέγχου και 4 ζώνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έξοδοι και έως 8 με επεκτάσεις (ρελέ + OC)
-Πληκτρολόγια: έως 8 ICE, Α500 και A500Plus
-Κωδικοί και κλειδιά: 64 κωδικούς χρήστη, 64 κώδικες έκτακτης ανάγκης, 64 τηλεχειριστήρια, 64 εγγύτητας TAG
-Προγραμματισμός του συστήματος: μέσω του πληκτρολογίου ή με Xwin λογισμικού
-Θύρα USB για τη διαμόρφωση του συστήματος και την ενημέρωση του firmware 

-RS485 σειριακή λεωφορεία: ένα δίαυλο RS485 εποπτεύονται με διάγνωση με τη χρήση του λογισμικού Xwin και το πληκτρολόγιο 
-PSTN τηλεφωνητή: ολοκληρωμένη, αποστολή κλήσεων με ψηφιακά πρωτόκολλα και φωνητικών μηνυμάτων σε ένα μέγιστο των αριθμών 16 τηλεφώνου 
-Προαιρετική dialer GSM: XGSM και XGSM485 / PRO, αποστολή και λήψη των μηνύματα SMS, ψηφιακά πρωτόκολλα και φωνητικών μηνυμάτων σε ένα μέγιστο των 16 τηλεφωνικών αριθμών, MYAVSALARM App διαθέσιμο 
-Ενότητα ETHERNET TCP-IP δίκτυο, WEB SERVER και MYAVSALARM App: προαιρετικό EWEB Plus, EWEB WiFi 
-Σύνθεσης φωνής και έξοδο ήχου: προαιρετικό DIGIVOC με περισσότερα από 300 personalisable λέξεις και οδηγό βοήθειας για την ακρόαση μηνυμάτων ομιλίας, και τον οδηγό να βοηθήσει με πάγο και A500 Plus πληκτρολόγια 
-Μνήμη: περισσότερες από 500 εκδηλώσεις 
-Ολοκληρωμένη χρόνο προγραμματιστής με 16 καθημερινές δραστηριότητες και τη διαχείριση διακοπές 
-Τροφοδοτικό: 13,8 Vdc 1.2 A μεταγωγής ,12 Vdc 7 Ah μπαταρίας 
-Μεταλλικό περίβλημα - διάσταση 275 x 305 x 90 mm (LxHxW)  


Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της ασφάλειας

Διεύθυνση

Χρυσοστόμου Σμύρνης 81
16231, Βύρωνας, 16231

+30 213 0300 036

+30 213 0300 038