Γιατί Πρέπει Να Βάλω Σύστημα Συναγερμού;

Σπίτι με λουκέτο

Τις περισσότερες φορές συζητάμε και προβληματιζόμαστε για ένα γεγονός, όταν αυτό έχει συμβεί ήδη. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την ασφάλεια του σπιτιού μας. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εκείνων, που έπεσαν θύματα διάρρηξης και στη συνέχεια αποφάσισαν να επενδύσουν, αγοράζοντας συστήματα ασφαλείας, όπως μια καλή πόρτα, μια ενισχυμένη κλειδαριά ή ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού. Προστασία της περιουσίας Ο συναγερμός είναι ένας από τους φθηνότερους τρόπους για να αποτραπεί ένας διαρρήκτης. Η πλειοψηφία των διαρρηκτών, πριν εισβάλλουν σε ένα σπίτι, ελέγχουν το επίπεδο ασφάλειάς του. Η παρουσία ενός συναγερμού είναι λοιπόν αρκετή για να τους αναγκάσει να ψάξουν άλλο χώρο να διαρρήξουν, γλιτώνοντας σας από πολλά προβλήματα. Τα χρήματα που επενδύετε για την εγκατάσταση ενός καλού συστήματος ασφάλειας είναι πολύ λιγότερα από την απώλεια που πιθανώς θα έχετε εάν κάποιος εισβάλλει στο σπίτι σας. Ένας διαρρήκτης μπορεί να θελήσει να σπάσει την πόρτα του σπιτιού σας καθώς προσπαθεί να μπει μέσα. Ίσως ακόμα να αντιμετωπίσετε σπασμένα παράθυρα, κατεστραμμένα έπιπλα και άλλες ζημιές γενικής φύσεως. Η επιδιόρθωση των ζημιών εκτός από πολύ χρόνο θα σας στοιχίσει και μεγάλη προσπάθεια.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 
Σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης στο χώρο, ο δυνατός ήχος του συναγερμού εύκολα θα διώξει μακριά τον κλέφτη και θα πάρει επίσης την προσοχή των γειτόνων σας, οι οποίοι ενδεχομένως να καλέσουν για βοήθεια την αστυνομία. Πολλά συστήματα ασφαλείας είναι μάλιστα συνδεδεμένα με ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων, το οποίο μόλις λάβει το σήμα της παραβίασης ειδοποιεί άμεσα τις Αστυνομικές Αρχές (100) και τον ιδιοκτήτη, για να ελέγξουν το συμβάν. Ένα σύστημα συναγερμού για το σπίτι είναι πολύ επωφελές για μια οικογένεια με παιδιά αλλά και ηλικιωμένα μέλη, οι οποίοι πολλές φορές αποτελούν εύκολο στόχο για τους εγκληματίες, γιατί μπορεί κάποιος να εισβάλει στο σπίτι σας και να τους επιτεθεί. Η ύπαρξη οικιακού συναγερμού σημαίνει και μεγαλύτερη ασφάλεια για την οικογένεια σας, μαθαίνοντας στα παιδιά σας πως να τον χρησιμοποιούν σε κατάσταση κινδύνου. 


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ 
Δεν πρέπει εξάλλου να παραβλέπουμε το γεγονός ότι υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες που μειώνουν τα ασφάλιστρά τους αν στο ακίνητο υπάρχει σύστημα ασφαλείας. Σύμφωνα με τις ασφαλιστικές εταιρείες Ασφαλιστικών Πληροφοριών, μέση έκπτωση της τάξης του 15 με 20% είναι διαθέσιμο για τα συστήματα ασφαλείας, τα οποία χαρακτηρίζονται από επαγγελματική εγκατάσταση και δεν αφήνουν κανένα αδύνατο σημείο στην ασφάλεια του χώρου. Για αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή της εταιρείας που θα στηρίξετε την ασφάλειά σας. Καλό θα είναι η εταιρεία που θα επιλέξετε να έχει φυσικό κατάστημα και να προσέξετε οι συσκευές να έχουν εγγύηση και να σας παρέχουν σέρβις σε περίπτωση ανάγκης. Ένας ακόμα σημαντικός λόγος εγκατάστασης συστήματος συναγερμού στο ακίνητό μας είναι και η επενδυτική αξία που προσθέτει σε αυτό - η ύπαρξη συστήματος συναγερμού είναι πλέον κριτήριο κατά την αγορά και αυξάνει την αξία μεταπώλησης των ακινήτων. Επενδύοντας σε ένα σύστημα ασφαλείας, δεν έχετε να ανησυχείτε για το σπίτι σας, ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συστήματα συναγερμού, συναγερμοί πυρκαγιάς, αισθητήρες πλημμύρας, τα συστήματα παρακολούθησης CCTV και πόρτες ασφαλείας παρέχουν αποτελεσματικό μέσο αποτροπής του εγκλήματος. 

Τι πρέπει να σκεφτώ;

Πόσο χρόνο χρειάζεται ένας διαρρήκτης για να μπει σε ένα σπίτι, να πάρει αυτά που θέλει και να ξαναφύγει; Κάτι λιγότερο από 10 λεπτά, απαντούν αστυνομικές πηγές, αλλά και εκπρόσωποι εταιρειών που εμπορεύονται συστήματα ασφαλείας. Γι' αυτό το λόγο, οτιδήποτε κάνουμε το οποίο θα συντελέσει στην καθυστέρηση του δράστη, μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά.

 • Τοποθετήστε στην κύρια είσοδο της πολυκατοικίας μηχανισμό αυτόματου κλεισίματος πόρτας.
 • Κλειδώνετε τις κύριες πόρτες του διαμερίσματος με κλειδαριά ασφαλείας.
 • Κλειδώνετε πάντα όταν φεύγετε, ακόμα κι αν πρόκειται να απουσιάσετε για μικρό χρονικό διάστημα.
 • Μην αφήνετε ποτέ την κύρια είσοδο ανοιχτή με στηρίγματα και προσέχετε ιδιαίτερα αν σας ακολουθήσει κάποιος μέσα στο κτίριο.
 • Εγκαταστήστε ένα σύστημα συναγερμού, στηρίζοντας την ασφάλειά σας σε πολλά επίπεδα. Συναγερμοί ασφαλείας που θα υποστηρίζονται από πολλαπλούς ανιχνευτές, σειρήνες και κάμερες αυξάνουν δραματικά τα επίπεδα ασφαλείας του σπιτιού σας.
 • Τα συστήματα ασφαλείας της κυρίας εισόδου (θυροτηλέφωνο με οπτική εικόνα), θα πρέπει να σας επιτρέπουν να αναγνωρίζετε και να ελέγχετε τους επισκέπτες σας.
 • Μην ανοίγετε ποτέ την πόρτα, χωρίς να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον επισκέπτη.
 • Να αποφεύγετε να δίνετε τα κλειδιά του σπιτιού σας σε τρίτους τους οποίους δεν εμπιστεύεσθε απόλυτα.
 • Όταν μετακομίζετε να αλλάζετε πάντα τις κλειδαριές και τα κλειδιά του νέου σπιτιού.
 • Μην αφήνετε δεύτερα κλειδιά της οικίας σας κάτω από γλάστρες ή χαλάκια.
 • Μην αφήνετε ποτέ μεγάλα χρηματικά ποσά ή αντικείμενα αξίας στο σπίτι σας και μην γνωστοποιείτε στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας περίγυρο τα περιουσιακά στοιχεία που φυλάσσετε στην οικία σας.
 • Τα γκαράζ και οι αποθηκευτικοί χώροι είναι συνήθης στόχος.
 • Όταν απουσιάζουμε δεν αφήνουμε το ίδιο φως αναμμένο μονίμως. Είναι καλύτερα να έχουμε εγκαταστήσει αυτόματο διακόπτη, έτσι ώστε κάποια από τα φώτα να ανάβουν περιοδικά. 

Σκεφτείτε όπως οι κλέφτες. 
Προσπαθήστε για λίγο να μπείτε στην θέση ενός πιθανού διαρρήκτη. Κάντε μια βόλτα περιμετρικά του σπιτιού σας και παρατηρήστε την εικόνα που δίνει. Παρατηρήστε σε ποια σημεία υστερεί η ασφάλειά σας και σκεφτείτε τρόπους βελτίωσης. 


Βρείτε τον αδύναμο κρίκο.  
Μπορεί να πρόκειται για μια αδύναμη πόρτα ή ένα παλιό παράθυρο με ελαττωματική κλειδαριά. Ό,τι και αν είναι ανακαλύψτε το πριν τον διαρρήκτη και διορθώστε το. Γενικά, θα πρέπει να παρατηρούμε το σπίτι μας εξωτερικά και αν δούμε κάποιο περίεργο σημάδι ή κάποιο σύμβολο ή κάτι που θεωρούμε ύποπτο, καλό θα είναι να ειδοποιήσουμε την αστυνομία. Οι περισσότεροι διαρρήκτες έχουν μια μέθοδο και σημαδεύουν τα σπίτια που θέλουν να κλέψουν. Αν δούμε αγνώστους που κοιτάνε το σπίτι ή άγνωστα αυτοκίνητα κοντά στο σπίτι να κάνουν περίεργες βόλτες, πάντα ενημερώνουμε τις αρχές και αν δεν έχουμε γείτονες κοντά στο σπίτι μας καλό θα είναι να βάλουμε ένα σύστημα ασφάλειας σπιτιού και ακόμα καλύτερα και κάμερες ασφαλείας με καταγραφή.

ανηφορική γειτονιά

Εξοχικό και ασφάλεια

Αν αναλογιστούμε ότι αυτή την στιγμή το 1/3 των ελληνικών νοικοκυριών - 3.000.000 στο σύνολο - , έχει στην ιδιοκτησία του εκτός από κύρια κατοικία και εξοχική, μπορούμε να καταλάβουμε τη σημασία, που έχει να προστατεύσουμε το εξοχικό μας από πιθανά χτυπήματα ληστών, οι οποίοι ενδεχομένως θα εκμεταλλευτούν τη μακρόχρονη απουσία μας ή ακόμα και την παρουσία μας την περίοδο των εορτών ή των καλοκαιρινών διακοπών. Τα εξοχικά μπαίνουν πολύ συχνά στο στόχαστρο διαρρηκτών, επειδή είναι ακατοίκητα τους περισσότερους μήνες του χρόνου αλλά και επειδή πολλά από αυτά βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές. Αν και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι «δεν έχουν τίποτα να τους κλέψουν από το εξοχικό», οι διαρρήκτες δεν ξέρουν «τι κρύβεται πίσω από την πόρτα σας». Έτσι, ακόμη κι αν δεν έχετε πολύτιμα αντικείμενα να κινδυνεύουν, ο χώρος σας παραμένει ένα στόχαστρο στο οποίο θα επιχειρήσουν πολύ εύκολα να εισβάλλουν, ιδίως εάν φαίνεται απροστάτευτος, αφήνοντας πίσω βανδαλισμένη την περιουσία σας.

ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΑΣ 

"Ένα εξοχικό σπίτι, για να προστατευθεί, θέλει - εκτός από μία καλή πόρτα - και παράθυρα ασφαλείας. Στα παράθυρα χρειαζόμαστε κάγκελα ασφαλείας με κρυφή κλειδαριά ή σιδεριές - πλαίσια, οι οποίες στηρίζουν τα ειδικά αντιβανδαλιστικά τζάμια τα οποία, αν και ραγίζουν δεν καταρρέουν με τα χτυπήματα", σημειώνουν οι ειδικοί. Τα κάγκελα ασφαλείας, τα οποία τοποθετούνται έξω από το παράθυρο, μπορεί να είναι σταθερά ή πτυσσόμενα. Τα πτυσσόμενα έχουν κάποιες αδυναμίες καθώς μπορεί κανείς να τα παραβιάσει πιο εύκολα. Μία ακόμα λύση είναι η τοποθέτηση παντζουριών από χάλυβα με περσίδες ανακλινόμενες, όπως στα παλιά ξύλινα παντζούρια, που είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να επιλέξει κανείς, αλλά έχει αρκετά υψηλό κόστος. Αν έχουμε μία καλή πόρτα βαρέως τύπου στην περίφραξη του εξοχικού, μπορούμε να τοποθετήσουμε διάφορες κλειδαριές, οι οποίες δεν βανδαλίζονται. Ο χρόνος που χρειάζεται για να παραβιαστούν συνήθως είναι αρκετά μεγάλος. Οι κλειδαριές τοποθετούνται στο εσωτερικό - κρυφές - και δεν είναι εύκολη η πρόσβαση του διαρρήκτη. "Η κλειδαριά βρίσκεται μέσα σε μεταλλική κατασκευή, λαμβάνει εντολή από ένα τηλεχειριστήριο ή από έναν αισθητήρα που δεν είναι ορατός. Πρέπει να κάνει κάποιος κομμάτια την πόρτα για να μπει", εξηγούν οι επαγγελματίες στην ασφάλεια. 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 

Απαραίτητη είναι η ύπαρξη ενός καλού συστήματος συναγερμού. Όλοι οι συναγερμοί μπορούν να μας ειδοποιήσουν ακόμα και τηλεφωνικά - με αυτόματη κλήση στο κινητό ή στο σταθερό μας - ότι κάποιος παραβιάζει το χώρο μας. "Ο κλέφτης φοβάται πολύ το θόρυβο του συναγερμού - του χαλάει του δουλειά -, ενώ παράλληλα έχει αντίπαλο τον χρόνο". Στον εξωτερικό χώρο και περιμετρικά του σπιτιού καλό είναι τα ραντάρ να ενεργοποιούν προβολείς, που σίγουρα θα αιφνιδιάσουν και θα τρέψουν σε φυγή τους επίδοξους διαρρήκτες πριν καν πλησιάσουν την πόρτα μας. Ένας συναγερμός εξοχικού μπορεί επιπλέον να περιλαμβάνει ραντάρ υπερύθρων διπλής ή και τριπλής/τετραπλής δέσμης, τα οποία κάνουν την πρόσβαση των δραστών σχεδόν αδύνατη χωρίς να τραβήξουν την προσοχή. Τοποθετώντας ένα σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, μπορούμε να επιβλέπουμε το εξοχικό μας από απόσταση. Το καταγραφικό CCTV καταγράφει μέσω των καμερών ό,τι συμβαίνει και μπορούμε να αναθέσουμε και σε εταιρεία security να τις επιβλέπει και να ειδοποιεί εμάς ή την αστυνομία, σε περίπτωση που συμβεί κάτι ύποπτο. Οι IP κάμερες από την άλλη, αξιοποιώντας το διαδίκτυο, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθούμε άμεσα το υλικό που καταγράφουν, από τον υπολογιστή ή το κινητό μας τηλέφωνο, αρκεί να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Εάν θέλουμε απόλυτη ασφάλεια στο χώρο μας, μπορούμε να συνδέσουμε το σύστημα συναγερμού με ένα κέντρο λήψης σημάτων και να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στο εξοχικό μας. Το κέντρο θα λάβει αμέσως το σήμα της διάρρηξης, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής του πελάτη, θα ενημερώσει το 100 ή το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και φυσικά θα ειδοποιήσει άμεσα και εσάς ή ακόμα και τον γείτονά σας για να ελέγξει το συμβάν. Ακόμα και στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή, υπάρχουν λύσεις. Τοποθετώντας μία συσκευή GSM, εξασφαλίζουμε την επικοινωνία με το Κέντρο Λήψης και άρα την άμεση προστασία του χώρου μας.

Τι Προσέχω Πριν Τις Διακοπές

Πολλές φορές συμβαίνει προτού φύγουμε για τις διακοπές μας, να έχουμε το φόβο ότι το σπίτι θα μείνει μόνο του και μπορεί να πέσουμε θύμα κλοπής. Υπάρχουν πολλά βασικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για την ασφάλεια του σπιτιού μας, τα οποία θα εφησυχάσουν εμάς αλλά θα προβληματίσουν τον δράστη για το αν θα «επιλέξει» το δικό μας σπίτι ή όχι.

 • Πριν φύγετε για διακοπές βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας είναι καλά ασφαλισμένα.
 • Ενημερώστε για την απουσία σας μόνο συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα ή τους γείτονες που εμπιστεύεστε, για να επιβλέπουν την οικία σας και, αν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι, και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας.
 • Μην αφήνετε σημειώματα για το πότε πρόκειται να επιστρέψετε ή για το πόσο καιρό θα απουσιάζετε.
 • Το σπίτι ή το διαμέρισμα σας να μην δείχνει "εντελώς κλειστό", γιατί έτσι υποδηλώνει την απουσία σας.
 • Τοποθετήστε, εάν είναι δυνατόν, χρονοδιακόπτη αυτόματου φωτισμού.
 • Οπλίστε τον συναγερμό σας.
 • Πολλοί ιδιοκτήτες που έπεσαν θύματα κλοπής θα μπορούσαν να το αποφύγουν αν απλά είχαν ενεργοποιήσει το συναγερμό τους!
 • Μην αφήνετε μεγάλα χρηματικά ποσά ή αντικείμενα αξίας στο σπίτι σας.
 • Σε περίπτωση που ενημερωθείτε από γείτονες, φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα ότι παρατηρούν κάτι ύποπτο στην οικία σας μη διστάσετε να ειδοποιήστε το "100" ή το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας.

Κλασικό λάθος Νο1

Θεωρούμε συχνά πως το να αφήσουμε ανοιχτά τα εξωτερικά φώτα του σπιτιού ή και ένα φως μέσα στο σπίτι «υποδεικνύει» πως είμαστε εκεί, άρα αποτρέπουμε τους κλέφτες από το να μας στοχοποιήσουν. Κι όμως, αυτό είναι το κλασικότερο λάθος. Και αν το καλοσκεφτούμε θα καταλάβουμε γιατί. Πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να καταλάβει πως, αν τα φώτα είναι για μερικές μέρες (ή και παραπάνω) διαρκώς αναμμένα, ο ιδιοκτήτης πιθανότατα λείπει; Μάλλον καθόλου, εκτός αν πρόκειται για «πρωτάρη» επίδοξο κλέφτη. Αν επιθυμούμε να ανάβουν τα φώτα του σπιτιού μας τη νύχτα, μπορούμε να εγκαταστήσουμε χρονοδιακόπτες, ως μια μέση λύση.  

Κλασικό λάθος Νο2 

Ουκ ολίγα σπίτια έχουν εγκαταστήσει τα τελευταία χρόνια συστήματα «εκφοβισμού» των επίδοξων κλεφτών. Και τι εννοούμε με αυτό; Κουτιά συναγερμού και κάμερες παρακολούθησης που δεν λειτουργούν, με το σκεπτικό πως με αυτό τον τρόπο οι διαρρήκτες θα φοβηθούν και η κλοπή θα αποτραπεί. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν μας προστατεύει από τους «επαγγελματίες» του είδους, οι οποίοι αναγνωρίζουν με μεγάλη ευκολία τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο. Επομένως είναι προτιμότερο να υπάρχει ένας «πραγματικός» συναγερμός ή πολύ απλά να μην υπάρχει καθόλου αν δεν έχουμε τη δυνατότητα.  

Ας θυμόμαστε τέλος ένα βασικό κανόνα για την ασφάλεια του σπιτιού μας: όσο πιο πολύ δυσκολεύουμε έναν διαρρήκτη, τόσο πιο πολύ τον αποτρέπουμε από το να επιλέξει το δικό μας σπίτι. 

Συντήρηση Συναγερμών

Συντήρηση Συναγερμών

Η εταιρεία μας παρέχει εγγύηση εφ'όρου ζωής για το σύστημα ασφαλείας που σας έχει τοποθετήσει χάρη στην υπηρεσία «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ SERVICE». Επιλέγοντας ένα Συμβόλαιο Service, εξασφαλίζετε την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση των τεχνικών μας για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει αλλά και την τακτική και προληπτική παρακολούθηση του συστήματός σας, όποτε και όσες φορές χρειαστεί.

Τα SERVICE υποστήριξης που παρέχουμε στους πελάτες μας καλύπτουν:
αντικατάσταση υλικών με κατασκευαστική αστοχία αντικατάσταση αναλωσίμων (μπαταρίες μονάδας, σειρήνας κλπ) προληπτικό γενικό έλεγχο και συντήρηση για την ομαλή λειτουργία του συστήματος άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση προβλήματος προτεραιότητα και απεριόριστη τηλεφωνική υποστήριξη 

Η Eye Security αναγνωρίζει ότι οι ανάγκες των πελατών της αυξάνονται, σέβεται το χρόνο τους και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της συνεχώς, έτσι ώστε να παρέχει πάντα τις πιο άμεσες και ουσιαστικές υπηρεσίες, δίνοντας μόνιμες και ξεκάθαρες λύσεις. Για τον λόγο αυτό, η εφαρμογή του Συμβολαίου Service προϋποθέτει σύνδεση με το κέντρο λήψης σημάτων, το οποίο παρακολουθεί όλο το 24ωρο το σύστημά σας σκιαγραφώντας άμεσα την κατάσταση λειτουργίας του. 

Ρωτήστε μας για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας!

Αναγκαιότητα αλλαγής μπαταριών 

Η επένδυση που κάνατε για την ασφάλειά σας βάζοντας σύστημα συναγερμού, δεν μπορεί να αξιοποιηθεί αν δεν φροντίσετε για τη σωστή συντήρησή του. Ο χρόνος που απαιτείται είναι ελάχιστος και εγγυάται ότι το σύστημα θα σας προστατεύσει τη στιγμή που θα χρειαστεί. 

Βάση του κατασκευαστή, οι μπαταρίες έχουν διάρκεια ζωής 2 χρόνια και θα πρέπει να αντικαθίστανται προτού εξασθενήσουν εντελώς. Μία προβληματική/πολυκαιρισμένη μπαταρία αφήνει το σύστημα συναγερμού σας εκτεθειμένο σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος, ενώ παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του υπόλοιπου συστήματος (άσκοπη ενεργοποίηση σειρήνας, βραχυκύκλωμα στην πλακέτα κλπ) 

Θυμηθείτε: 

Οι μπαταρίες είναι ένα από τα βασικότερα εξαρτήματα του συστήματος, γιατί εξασφαλίζουν ότι ο συναγερμός βρίσκεται σε ετοιμότητα ακόμη και σε διακοπή ρεύματος στο χώρο (από 8 έως 24 ώρες) Η αντικατάσταση θα πρέπει να γίνεται τακτικά και οι μπαταρίες να είναι συγκεκριμένων προδιαγραφών ανάλογα με το σύστημα ασφαλείας (συχνές διακοπές ρεύματος εξασθενούν πιο γρήγορα την τάση της μπαταρίας) 

Ο τεχνικός που θα επισκεφθεί το χώρο σας στο προγραμματισμένο ραντεβού, θα φροντίσει για: . Αλλαγή των μπαταριών της μονάδας και της εξωτερικής σειρήνας . Πλήρη έλεγχο όλων των ζωνών του συστήματος για να επιβεβαιωθεί η σωστή λειτουργία του 

Μετακόμιση σε νέο χώρο 

Μετακομίσατε και επιθυμείτε να μεταφέρετε το σύστημα ασφαλείας στο νέο σας σπίτι; Η διαδικασία είναι απλή. Όλα τα συστήματα συναγερμού, ενσύρματα και ασύρματα, μπορούν να αποσυνδεθούν και να επανατοποθετηθούν σε άλλο χώρο, εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να χαρτογραφήσουμε τις ανάγκες του νέου χώρου με μια επίσκεψη, έτσι ώστε τα εξαρτήματα να επανατοποθετηθούν στις σωστές θέσεις. 

Όλα τα υλικά του συστήματος μεταφέρονται χωρίς κανένα πρόβλημα, εκτός από τις μαγνητικές επαφές (παγίδες) που αφαιρούνται από τα πορτοπαράθυρα. Σε περίπτωση που χρειαστεί επέκταση του συστήματος (πχ. νέος μεγαλύτερος χώρος) προστίθενται τα απαραίτητα υλικά, προγραμματίζεται εκ νέου το σύστημα και η ασφάλειά σας ολοκληρώνεται και αυτή μαζί με τη μετακόμιση!  


Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της ασφάλειας

Διεύθυνση

Χρυσοστόμου Σμύρνης 81
16231, Βύρωνας, 16231

+30 213 0300 036

+30 213 0300 038