Θυροτηλεροράσεις & Θυροτηλέφωνα

golmar

Golmar

Η ιστορία της Golmar χαρακτηρίζεται από μια συνεχή αναζήτηση της τελειότητας. Η Golmar Α.Ε. ιδρύθηκε το 1954. Το πρώτο θυροτηλέφωνο κατασκευάστηκε το 1958 και μερικά χρόνια αργότερα η πρώτη θυροτηλεόραση. Έχει επεκταθεί σε πάνω από 45 χώρες, ιδιαίτερα στα απαιτητικά μέλη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Το 1994, ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ισπανία η οποία ανέπτυξε ψηφιακό σύστημα θυροτηλεόρασης. Σήμερα το 90% της παραγωγής είναι ψηφιακά συστήματα. Ο βασικός παράγοντας για την επιτυχία είναι η δυνατότητα ν’ αναπτύσσει νέα προϊόντα και να τα προσαρμόζει στις ειδικές ανάγκες κάθε αγοράς.

Το 1997 μεταφέρθηκε σε ένα σύγχρονο κτίριο 6.500 τ.μ.
Το 2001 η Golmar ήταν η πρώτη ισπανική εταιρεία στον τομέα η οποία απέκτησε ISO 9000: 2000.
Το 2014 γιόρτασε την 60η επέτειο από την ίδρυσή της.
Η εταιρεία απασχολεί σήμερα περισσότερους από εκατό ανθρώπους, όπου το
Τμήμα Καινοτομίας &΄Έρευνας αντιπροσωπεύει περίπου το 10% του συνολικού προσωπικού.
Συνολικά η Golmar έχει ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο, έτσι ώστε να γίνει ένας από τους κύριους ευρωπαίους κατασκευαστές στον τομέα της θυροτηλεόρασης. 

Η Golmar ήταν πάντα στην αιχμή του δόρατος της καινοτομίας προσφέροντας καινοτόμα συστήματα και προϊόντα υψηλής αισθητικής, εστιάζοντας στην επικοινωνία και την προστασία.  

Εκμεταλλευόμενη το ότι αποτελεί έναν πρωτοπόρο στην ανάπτυξη ψηφιακών συστημάτων επικοινωνίας, η Golmar εφαρμόζει προηγμένες τεχνολογίες στα συστήματα της. Εγκαταστάτες και τελικοί χρήστες απολαμβάνουν τα αμέτρητα χαρακτηριστικά που προσφέρουν αυτά τα συστήματα.

Μην πάρετε κανένα ρίσκο, επωφεληθείτε από την καλύτερη λύση για την εγκατάσταση σας.  Κανένας δεν ξέρει καλύτερα από την Golmar τα ψηφιακά συστήματα. 


bitron

BITRON

Λίγα λόγια για την BITRON.Λίγα λόγια για την BITRON.Λίγα λόγια για την BITRON.Λίγα λόγια για την BITRON.Λίγα λόγια για την BITRON.Λίγα λόγια για την BITRON.Λίγα λόγια για την BITRON.Λίγα λόγια για την BITRON.Λίγα λόγια για την BITRON.Λίγα λόγια για την BITRON.Λίγα λόγια για την BITRON.Λίγα λόγια για την BITRON.Λίγα λόγια για την BITRON.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της ασφάλειας

Διεύθυνση

Χρυσοστόμου Σμύρνης 81
16231, Βύρωνας, 16231

+30 213 0300 036

+30 213 0300 038